Eymirli Ortaokulu

Vizyon: Değişim ve gelişime açık, bilgiye ulaşmayı bilen, bilgiyi ürüne dönüştüren mutlu bireyler yetiştirmek.

Misyon: Öğrencilerin Türk Milli Eğitiminin genel ve özel amaçları ve Milli Eğitim İlkelerine uygun; gelişen teknolojiyi yakından izleyerek ve kültürümüzden gelen yöresel işlerin yaşatılmasını; iş ve hizmet sektörüne uygun üretken bireyler haline gelmesini sağlamak.

Başarılar: Okulumuzda 2009-2010 Eğitim Öğretim yılında ilk defa 5 öğrenciyi anadolu liselerine gönderdik. 2010-2011 Eğitim Öğretim yılında ise 4 öğrenciyi anadolu liselerine gönderdik. 2011-2012 Eğitim Öğretim yılında ise Deneme sınavlarında türkiye birincilikleri yaşadık.Aynı zamanda 9 öğrenciyi anadolu liselerine gönderdik.2012/2013 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILINDA 1 anadolu öğretmen lisesi ve 4 öğrenciyi anadolu liselerine gönderdik.

Saatler: Ders başlama 8:10 Ders bitiş 14:45
Isınma: Kalorifer sistemi ile ısınmaktadır.
Sınavala Öğrenci Yerleştirme Yüzdesi: %100
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

WEB - https://eymirliortaokulu.meb.k12.tr

Adres - Eymirli Köyü Kızıltepe /Mardin

Öğretim Şekli :Normal

Yerleşim Yeri - Mardin ili kızıltepe ilçesi eymirli köyündedir.E 5 karayolunun 7 km uzaklığındaki nusaybin yoll üzeridir.Kızıltepeden Nusaybine giden biri 7 km ilçeden çıkınca sağ taraftadır.

Adres - Eymirli Köyü Kızıltepe /Mardin

Ulaşım İlçeden Şehiriçi arabaları geliyor.Aynı zamanda ipekyolu üzeri olduğu için ulaşım sıkıntısı yoktur.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık İl Merkezine 25 km uzaklıkta ilçe merkezine 8 km uzaklıkta